Novo

Balkanac na Facebooku ČESTITAO Bidenu na pobedi: OPLAKAĆETE kad vidite ŠTA MU JE PONUDIO!(FOTO)

Sigurni smo da ste do sada svi redovno pratili nedavne izbore u Sjedinjenim Državama.

Poslije veoma dugog perioda peripetija pobijedio je na kraju demokratski predstavnik Joe Biden koji je na kraju pobijedio puno većeg favorita od sebe, a to je, naravno, dosadašnji predsjednik Donald Trump. To još uvijek nije sve, jer ipak još uvijek postoji žalbeni rok, a sam Tramp je sa svojim timom advokata podnio čak 3 žalbe u 3 države u kojima smatra da je glasanje bilo neregularno i da je sve bila velika krađa.

Ali, primopredaja dužnosti je tek 28. januara iduće godine, pa je još sve moguće u vezi s pitanjem predsjednika Sjedinjenih Država. I sam Donald Trump jučer se javno oglasio na Twitteru, kada je kazao da to još nije završeno, a objavio je i nekoliko postova u kojima je proslavio pobjedu, a na tom je tweetu dobio preko pola miliona lajkova.

Više od 300.000 ljudi proslijedilo je njegovu objavu, a Joe Biden već se priprema za primopredaju. Neki zli jezici čak kažu da će umrijeti do januara, a iako je najstariji predsjednik od svih 46 dosadašnjih, njegov liječnik kaže da je on u izvrsnom stanju.

Već prima velik broj čestitki iz cijelog svijeta, a na njegovom Facebook zidu ima puno objava, a prima i sve vrste poruka u Inbox. Bilo je i nekoliko Balkanaca koji su mu čestitali i ponudili pomoć, a sami se uvjerite u najsmješniju poruku koju smo mi uspjeli naći.