Novo

BAHATA DALILA MUJIĆ ISPRED ZGRADE PINKA Besnela na okupljene novinare, umislila da je zvezda, skandalozno ponašanje se nastavlja!

Žena o kojoj se mjesecima unazad pisalo zbog sramote koju je priredila sebi i svojoj porodici ne prestaje da šokira i iznenađuje javnost. Dalila Dragojević mjesecima tema je domaćih medija, bivša učesnica Zadruge koja se završila prije nekoliko dana, a koja je u toku rijalitija prevarila svog muža Dejana, i to nije najgore što je uradila, jer njeno ponašanje, bahatost i bezosjećajnost prema dečku kojeg je izdala na taj način šokirala je gledaoce iz dana u dan.

U toku rijalitija ona nije pokazala ništa dobro i kvalitetno, a povrh svega toga njena turbulentna veza sa Filipom bila je glavna tema kako u rijalitiju tako i u medijima, i nikome nije jasno kako je mogla sebi da dopusti sve što jeste, a na kraju opet završi sa istim tim likom ispod pokrivača sa kojim je imala vrele akcije sa kojima se punih usta hvalila. Prije nekoliko dana ona je na svom Instagramu objavila stori o tome kako je napala jednu novinarku koja je došla da je slika ispred jednog objekta, a sada se njena bahatost nastavila.

Ona je još jednom pokazala nepoštovanje prema novinarima koji su joj i pomogli da se o njoj piše i priča mjesecima. Naime, ona je bila gošća u emisiji “Narod pita”, u kojoj je gost bio i Dejan Dragojević, a kada je ona stigla ispred Pink televizije, svim prikupljenim novinarima i fotografima ona je poručila kako joj ne pada na pamet da daje bilo kakve izjave i da pozira. Svi prisutni na njenu bahatost bili su prosto šokirani i nisu mogli da vjeruju, a nikome nije bilo jasno zbog čega je ona bila toliko bijesna. Vaša mišljenja?