Novo

AU! SKANDAL U AVIONU: Posada u obroku pronašla GLAVU ZMIJE! NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! (VIDEO)

Još jednu nevjerovatnu priču vam donosimo u nastavku, a koja se odnosi na zmije, koje su inače u poslednje vrijeme veoma česta tema, jer sa dolaskom lijepog vremena i visokih temperatura, došlo je i do njihove pojave, a generalno ljudi ih se mnogo plaše, tako da niko baš ne bi volio da ima previše blizak susret sa njima.

Priča koju vam danas donosimo se desila na jednom letu iz Ankare ka Dizeldorfu, a o ovom incidentu pisao je turski novinski sajt “Gazeta duvar”. Naime, sve se to desilo 21.jula, tačnije u četvrtak kada se posada aviona bukvalno zgrozila kada je u svom obroku pronašla glavu zmije, a trebali su da jedu svoje standarno jelo, od krompira, povrća i paradajza. Tako se na video snimku koji su oni objavili vidi obrok sa pire krompirom i povrćem, ali kada se kadar malo bolje približi, jasno se može vidjeti unakažena glava zmije.

Posada se naravno žalila, da bi avio-kompanija saopštila kako je incident “neprihvatljiv”, tako da su oni obustavili usluge ugostitelja, a u njihovom saopštenju stoji sljedeće: “Naš glavni prioritet je da usluge koje pružamo gostima na u našem avionu budu na najvišem nivou kvaliteta i da i gosti i zaposleni imaju udobno i bezbedno iskustvo na letu”, a saopšteno je i to da je pokrenuta detaljna istraga povodom ovog incidenta. Pogledajte video snimak,  i ostatak teksta ovde.