Novo

ANDRIJA OBRADIO KONSTRAKTU, SVI SE VALJAJU OD SMEHA! Promenio je tekst i napravio DŽUMBUS na mrežama! (VIDEO)

Domaći mediji, ali i oni u regionu poslednjih dana pisali su o prolasku Srbije u finale Eurosonga, koje se ove godine održava u Torinu, i gdje će u finalnoj večeri, u subotu Srbiju predstavljati Ana Đurić, Konstrakta, koja je ove godine napravila veliko oduševljenje kod mnogih, a njena pjesma je za vrlo kratoko vrijeme ušla u uši mnogih.

Mnoge javne ličnosti dale su svoju podršku Konstrakti, a u pojavila se i izjava Vedrane Rudan, koja je Konstraktom prosto oduševljena, i koja je sa svima podijelila da se ona jednom prilikom čak i sa taksistom posvađala, a razlog je bila Konstrakta. Međutim, mi vam danas donosimo jednu sasvim drugu priču, a radi se o tome da je duhoviti Andrija Milošević sa svojim novim potezom oduševio korisnike društvenih mreža.

Naime poznato je da je on nedavno postao tata, a sada je on tekst pjesme In corpore sano, izmijenio i preradio u “Roditelj mora biti budan”, i tako bunovan i iscrpljen on je čak pokazao i koreografiju. Pogledajte i sami kako izgleda pjesma kada je otpjeva Andrija, koji je sa svojom djevojkom Aleksandrom Tomić dobio sina Relju u februaru ove godine. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod. Video snimak pogledajte ovde.