Zanimljivosti

AMERI SE ZA GLAVE UHVATILI! Nihad postao HEROJ Amerike: ‘Kakva hrabrost, svetu su potrebni ljudi kao ti’

Na internet portalima i društvenim mrežama uvek možemo da vidimo samo neke negativne stvari i dešavnja koja eleže jako veliki bbroj klikova. Međtim humanitarna dela i događaji nikada nisu ispraćeni na pravi način. Imamo tu jako lepih vesti kako iz regije tako i celoga sveta koje uopšte nisu komentarisane a zaslužuju svakako puuno više pažnje i medijskog prostora a nemaju ih skoro nikako.

Sledeća jako lepa priča dolazi nam kiz Amerike koja je također prošla i više nego nečujno. Naime celi slučaj se desio u Hartfordu u KOnektikatu gde je BH državljanin Nihad Irahimović spasio majku i dvoje dece iz prevrnutog automobila. Inače celu priču je objavila zdravstvena organizacija pod nazivom “Džuniper Homker” u kojoj Nihad radi već 17 godina kao menadžer. Kako prenosi Vecernji.a Nihad je zajedno sa svojim kolegom obilazio redovnu rutu kada su u daljini videli prevrnuti automobil koji se već polako počeo i dimiti. nihad je bez razmišljanja krenuo na to mesto i bbez imalo razmišljanja je ušao u prevrnuti automoibil. 

On je odmah razio staklo od auta te je izvukao majku koja je bila bez svesti a onda za njom i dvoje dece. Novinski i internet stupci su puni pohvalnih reči za ovog Bosanca a njega je rano jutros na poslu dočekalo i specijalno parking mesto sa njegovim imenom.