Novo

Aleksandra je otišla u Budvu, a u sobi pored su bila četiri Dorćolca: “Bili smo kao vezana CREVCA”

Ovaj život je za nekoga nevjerovatno komplikovan, one koje volimo, ne vole nas, oni koji nas voli, mi njih ne volimo i tako sve u krug.

Ono što se vremeno mijenjalo bio je možda samo moral, ispravka, lažni moral, onaj oličen u tezi kako se bake sjećaju vremena kada je pogled značio prevaru. A onda su u igru uletjele njehove unuke koje prevare nekoga prije nego što pošteno stignu i da pogledaju a kamoli šta drugo.

– Ma, dajte molim vas! Pogled bio prevara, a vanbračna djeca se rađala iza svakog trećeg plasta sjena na selima – počinje priču 23-godišnja Beograđanka Aleksandra M, studentkinja jednog privatnog fakulteta, čija će vas ljubavna ispovjest ostaviti bez riječi, prjie svega zato što savršeno opisuje kako 20-godišnjaci gledaju na to koliko je puta sasvim “u redu” prevariti dečka ili djevojku.

Da, većina Aleksandrinih drugarica, ma kako to zvučalo, stvarno misli da je prevariti momka sasvim u redu. Tako bar ona tvrdi. Aleksandra je i sama osjetila šta je to preljuba i šta sve sa sobom ona nosi, jedino što nije mogla da pretpostavi je da će u nju biti upletena i njena najbolja drugarica i da će preko noći ostati i bez dečka i bez svoje najbolje drugarice.

– Nemam problema da vam sve ispričam, i to onako iz prvog lica. Zašto bih imala, kad se ničega ne stidim – iskrena je ona.

– S Goranom sam bila u vezi svega sedam dana, a već sam znala da je on onaj pravi – udubljuje se u priču Aleksandra.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.