Savjeti

Ako vam usisivač slabo vuče nemojte kupovati novi, samo uradite OVO i bit će kao nov! – Trik koji zlata vredi (FOTO)

U nastavku današnjeg članka govorimo o jednoj temi koju ne voli niti jedan ukućanin. Kada se raspodeljuju zadaci, svi bi pre oprali suđe ili složili veš, samo da ne moraju da usisavaju. Jedan od dosadnijih i napornijih poslova koji se jednostavno moraju odraditi. Zato kada dođe do usisavnja, mnogi imaju neke probleme poput onoga najčešćeg, a to je da prelaze neku površinu koja je puna prljavštine i okom vidljivih komadića svega, a jednostavno ne želi da uđe u usisivač.

Tada se pokazuje velika doza nervoze, baca se usisivač, a ako je muškarac u pitanju ne bi nas začudilo ni to da ode kupiti totalno nov usisivač. Međutim, to je greška koja se uvek ponavlja, i sve što treba da uradite jeste to da proverite vrećicu sa prašinom da li je puuna prljavštine, jer je dugo niste zamenili?

Nakon toga, ono što preporučuju stručnjaci jeste da izvadite filtere i nakon što promenite vrećicu sa otpadom, jednostavno je operite sa mlakom vodoim, i nakon toga je ostavite na prirodnom vazduuhu da se osuši. Nakon toga vratite sve na svoje mesto, a vaš usisivač će da radi kao nov. Da li ste znali za ovaj trik?

Mnogima se ne daju raditi ovakve stvari, pa tako jednostavno kada usisivač više ne radi, jednostavno ga bace u smeće akupi novi, jer manji usisivači se mogu naći i po cenama od 20-30 evra, što je u današnje vreme bagatela za jedan kućanski uredjaj. Recite nam da li ste vi znali za ovo, i da li vi imate sličnih problema sa usisvačem?