Zanimljivosti

Ako vam pokojnik dođe u san, TO NIJE BEZ RAZLOGA – 5 razloga zašto se mrtvi pojavljuju u snovima svojih bližnjih – OVO JE DA SE NAJEŽIŠ (FOTO)

Probleme koji su jako teški i emotivni a kada se sanja neko blizak ko vam je preminuo itekako zna da uznemiri tu osobu. Mnogi se bude nakon takvih snova i budu uznemireni skoro celi dan a pogotovo je jaka emocija kada vas napusti neko ko vam je bio jako blizak a to se pre svega misli na svoje rodditelje.

saherably.co je portal koji je pisao pre izvesnog vremena da kada vam neko dolazi u snove to jednsotavno znači da vas nije napustio i da je uvek tu pored vas. tako dokrtor Petrik Namara ističe da su njegovi roditelji umrli još pre 10 godina i otprilike na svakih 6 meseci je imao tako živopisne sne da to nisu bili samo snovi nego jedan totalno drugačiji osećaj koji se mogao opisati i kao jako realističan.

Najčešći oblik kada vam neko dođe u san je to da vam on poručuje da je u redu i da mu je tamo ipak lepo. Izgleda nekako mlađe i zdravije nego što je to bilo u ovom svetu. Ponekad ovakav san itekako utiče na čoveka da ga totalno promeni u narednom periodu. On također misli da je pojava ovih osoba u vašim snovima taj da traže oproštaj ili da žele da reše neki problem koji su imali za života. Moguće je da ih također žele da upozore da im se nešto loše sprema u životu. Možda na ovaj način pokušavaju da dokažu da ipak ima života i posle smrti.