Zanimljivosti

Ako ste rođeni u OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, 2021 ćete dobiti na lutriji: Pare su vaše, ISTRAŽIVANJE POTVRDILO!

Vjerujete li u horoskop? Budimo iskreni, svako od nas je ponekad pogledao šta mu „kažu zvijezde“, šta će da se desi na ljubavnom planu ili u poslu .

Horoskop je dio astrologije vijekovima, svi poznati vladari su imali svoje astrologe koji su „predviđali događaje“. A mnogi ljudi daju veliku ulogu upravo horoskopu, u svemu što planiraju u životu. Planiraju poslove, susrete ili druge važne momente u životu a neki , odmah nakon upoznavanja sa novom osobom, pitaju „Koji si horoskopski znak?“ jer se odmah analizira koji se to horoskopski znaci dobro slažu u ljubavi, u prijateljstvu ili u poslu.

Prema astrološkim opisima svako je rođen u nekom znaku i podznaku, zavisno od datuma i vremena rođenja pa je na taj način definisan karakter i osobine svakog od nas. Takođe se daju opisi za svaki znak, ko je odan prijatelj, ko je emotivan,ko je ambiciozan u poslu, ko voli da rizukuje…

A sada malo o igrama na sreću. I tu horoskop može pomoći. Jer prema tim tumačenjima tačno se zna koji znaci imaju sreće u parama, u novčanim dobicima . A kome dodatni novac nebi dobro došao? Naročito nakon ove teške godine kada su svi naši poslovi umanjeni a time i zarade, kada nam je osnovna briga kako ostati zdrav i sačuvan od ovog ludila .

Dejli Mejl se takođe bavio horoskopom pa je tako objavio jednu jako zanimljivu statistiku, prema kojoj je preko 50% svjetskih dobitaka na sreću ostvarile osobe u znaku ribe. Oni koji su rođeni između 11 februara i 12 marta su osvojili 11,6% svih dobitaka na lutriji u svijetu ikada. Prema statistici,odmah iza njih po sreći su blizanci, koji su osvojili sjajnih 9,9% svjetskih dobitaka na sreću. Potom su na listi sretnih vodolije koje slijede ovnovi.  Pa sretno ovim znakovima ali i svima ostalima u 2021 godini.