Zanimljivosti

AKO OVO NIJE UVRNUTO, NE ZNAMO ŠTA JE- BODIBILDER SE OŽENIO SA LUTKOM S KOJOM JE VEĆ DUGO U VEZI: Ali prvo je ona morala na PLASTIČNU OPERACIJU (VIDEO/FOTO)

Nema šta nema na ovom bijelom svijetu. A zahvaljujući brzini širenja informacija i zahvaljujući tome što ljudi objavljuju sve svoje zgode i nezgode možemo i mi biti svjedoci svih tih bizarnih i neobičnih dešavanja.

A ima stvarno svega i svačega . Za mnoge stvari se pitamo jel to normalno ali ko smo mi da osuđujemo, na kraju krajeva svako od nas ima svoj život. Kome se sviđa sviđa a kome ne –pa uvijek može komentarisati.

Evo priče o jednoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom. Ovaj bodibilder je zaprosio svoju najveću ljubav-plastičnu lutku. Navodno se priča o braku proteže još od prošle godine kada je svojoj lutki prvi puta predložio brak. Ona je naravno pristala I njegovoj sreći nije bilo kraja.

Vjenčanje je trebalo da bude u martu ove godine, ali zbog poznate situacije sa korona virusom kada su zabranjene sve svečanosti i događanja to je i ovaj par morao odložiti svoje vjenčanje do daljnjeg.

Kako se ovo ne smiruje to je zaljubljeni bodibilder odlučio da se ipak što prije vjenčaju pa je to i urađeno u oktobru. A mladoženja kaže da je vjenčanje bilo veličanstveno

A kao i svaka druga veza i ova je imala manjih trzavica i neslaganja, pa i svađa. Nakon jedne od svađa kao znak pomirenja, Tolochko, kako se zove ovaj momak , je odveo svoju “djevojku” Margo u jednu privatnu praksu koja se bavi plastičnom hirurgijom. Htio je da ispuni želju svojoj ljubavi da uradi neke korekcije na sebi –možete samo zamisliti kakvi su bili izrazi lica zaposlenog osoblja kada se on pojavio sa svojo plastičnom lutkom.

A na pitanje zašto želi da se nešto na njoj mijenja odgovorio je da je dobio neke ružne komentare

Na njen izgled kada je postavio njihove zajedničke fotografije na svoj profil. Pa kako ne želi da se ona loše osjeća zbog toga onda će joj omogućiti plastične operacije.

Šta drugo reći nego-čestitke novopečenim mladencima.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE