Novo

“AJKULA! Za 45 godina nisam video ništa slično”: Beograđane ŠOKIRAO prizor na Adi Ciganliji (VIDEO)

Beograđani koji su se danas zatekli na poznatom kupalištu Adi Ciganliji, našli su se u pravom čudu kada se na površini jezera nešto što je mnogima ličilo na peraja neke ogromne ribe ili kao sto su to neki napisali, ajkule.

Snimak koji je nastao danas oko devet sati, na društvenoj mreži Tviteru je podijelila korisnica ove isto imene mreže pod nadimkom Beograđanka uz komentar u kojem se obratila svim svojim pratiocima.

– Upravo snimila na Adi – napisala je ona, nakon čega je označila svog prijatelja Dušana kojeg je upitala da li se nekada sretala sa ovakvim stanovnikom Ade.

U komentarima koji su se samo nizali oglasio se i mladić po imenu Dušan, ali i svi oni kojisu se našli u čudu nakon gledanja ovog video snimka. Dok su pisali kako se radi o ajkuli, najvjerovatnije u šali, Dušan je napisao kako ovaj snimak može samo da bude dokaz kako jedan od beogradskih urbanih legendi kada se radi o Adi, može i nije samo mit, nego istina.

– Ajkula! Najpribližnije, prema repnom i leđnom peraju, je štuka kapitalac koju ću morati da potražim prvom prilikom. Ova bi možda bila dokaz da primjerak od 1, 5 metra nije samo ribolovačka priča – napsiao je on.

Još jedan od korisnika ove mreže se složio sa njegovom tvrdnjom, navodeći kako ovakav primjerak ribe nije vidio u toku četiri decenije koliko dolazi na Adu.

– 45 godina se kupam na Adi i ništa slično nisam vidio… Možda neki ogroman primjerak štuke? Buca som sigurno nije. Bravo, ovo je sjajan video – napisao je on.