Showbizz

ACO PEJOVIĆ IMA ŽENU NEMA JE SVET: A evo zašto Bilja ne priča s njim po 10 dan, ovaj POROK mu ne prašta

Aco Pejović je pevač koji se pojavio ni od kuda i postao zvezda preko noći To je pevač sa sjajnim glasom, kojem su se odmah desili veliki hitovi, a to sve može pre svega da zahvali svome skjajjnom glasu, ali i pesmama koje mu je pravila Marina Tucaković, i koji su bili “osuđeni” da odmah postanu hitovi. Jelena, Opušteno, samo su neke od pesama sa kojima je Aco Pejović opustošio balkansku scenu u svoje vreme.

Eto, od tada prođe čak 20 godina, a Aco Pejović je i dalje jako tražen na žurkama i privatnim zabavama, a njegovi nastupi su uvek jako dobro posećeni. Ljubimac je žena, ali je njegovo srce itekako zarovljeno i pripada samo jednoj ženi. Zove se Biljana, i ono što nikako ne voli jeste pojavljivanje u medijima, ne voli da se slika i da se pokazuje po Kuririma, Objektivima i ostalim portalima.

Kako je Aco rekao jedne prilike, Bilja je prava domaćica, i da nema nje, ko zna gde bi njemu bio kraj. Ona čuva pare, zna da ih uloži kako treba, brine se o njihovoj deci, te se brine da Aco uvek izgleda lepo i  doterano. Ono što ne voli kod njega je to kad se vrati iz kafane nekada ujutro, i onda sa njim ne priča po 10 dana, i to mu nikada ne oprašta.

Nedavno je bio i na američkoj turneji, a poveo je i Bilju sa sobom, probao je  i kazino u Las Vegasu, što se Bilji nikako nije svidelo, a imali su sreće. Tamo je pevao pred 2.500 ljudi.