Zdravlje

40 dana se borila sa koronom, pa OTKRILA! OVO VOĆE JE SPAS za celi organizam, pa KAKO OVO nismo pre znali?

Situacija u regionu, a naročito u Srbiji u zadnjih 30 dana, u vezi sa koronavirusom uopšte nije dobra. Čak je po tom pitanju i više nego alarmantna. Broj zaraženih se povećava, zbog čega je krizni štab, skupa sa Vladom Srbije, već donio neke zaista radikalne mjere, i potpuno nove mjere.

Prošle sedmice bila je donešena odluka da svi kafići i restorani uredno rade po skraćenom radnom vremenu, tako da sada mogu raditi samo do 18 sati, što je naišlo na veliko nezadovoljstvo srpske javnosti. Ali, šta tek reći o ostalim susjedima, to jeste u Hrvatskoj, gdje je rad kafića i restorana potpuno i skroz ukinut. Ali, oni su već jako dugo u Evropskoj uniji, pa se moraju pokoravati svim odlukama koje dolaze iz Brisela.

Kako se adekvatno zaštititi, koje su to mjere zapravo najbolje? O ovim stvarima svakodnevno slušamo i čitamo. Danas vam prikazujemo priču iz prve ruke o tome kako se možete zaštititi od koronavirusa, na prirodan i potpuno normalan način. Milka Raičević je čuvena srpska nutricionista, koja se zanjih 30 dana bori sa ovom vrlo ozbiljnom bolešću. Bila je u krevetu čitavih 40 dana, boljele su je kosti i kompletno tijelo.

Jela je višnje kao mahnita, bilo joj je potrebno alkalno tijelo, a svi znamo da su višnje izvrstan izvor toga. S druge strane, svi doktori na svijetu, eksperti, nutricionisti, preporučuju između ostalog da se mnogo i što više jedu avokado, beli luk, ananas, limun i narandže, odnosno sve ono što je krcato vitaminom C. Cvekla, med i propolis izvrsni su za imunitet, s toga – zaštitite se na vrijeme.