Zanimljivosti

32 godine je muž STARIJI od Sanje! Sa njom je od njene 16-e godine, CELO SELO IH OSUĐUJE! EVO šta joj napravi svako malo…(FOTO)

Kakav je koji bračni par, ko je skim u vezi –to su sve teme koje često čitamo, nekad nas to uveseli, nekad pak ostanemo šokirani.

Ono što je veoma često za vidjeti ili pročitati su parovi između kojih je veća razlika u godinama. Najčešće su to dosta stariji muškarci i mlađe žene. Ono što ljudima ljudima definitivno ne ide u glavu je kako neko može da bude sa nekim ko je stariji od njega po 30 i više godina?

To je u posljednje vrijeme sve češće i može se reći da je više nego trend, i ljudi se moraju pomiriti sa time, htjeli to ili ne. Nisu rijetke veze ni kada je žena sa dosta mlađim muškarcem ali uglavnom prednjače obrnute veze kada je žena puno mlađa od muškarca. I nema više neke granice, dvadeset ili trideset godina predstavlja čestu starosnu razliku mešu supružnicima.

Šta je to što privlači žene? Interes, novac ,nekretnine, auta ,lagodan život? Sve pomalo vjerovatno a prave ljubavi, sa stvarnim emocijama su pravo rijetke.

Povod za današnju temu je emisija “Večera za 5 na selu” gdje je kuhala Sanja Lončarević koja ima samo 33 godine a u toku emisije spomenula je i muža koji ima vjerovali ili ne, čak 65 godina.

Sanja je ispričala da su njih dvoje su u braku punih 16 godina, a roditelji su i jedne kćerke koja ima 14 godina.

Znači, vjenčali su se kada je Sanja imala samo 17 godina. Ona je u samoj emisiji rekla kako je na početku njihove veze bilo jako puno komentara i negodovanja u cijelom selu. Oni se nisu obazirali na to, uzeli su se i u sretnom braku su bez obzira na razliku u godinama. Josip je veoma pažljiv prema svojoj mladoj supruzi, pomaže joj u svim kućanskim poslovima i trudi se da joj u svemu ugodi.

Vaša mišljenja o ovom braku?