Novo Showbizz

3 DANA NAKON VELIKOG FINALA ZG ISAK ŠABANOVIĆ DOŠAO U EMISIJU I OTKRIO VELIKU ISTINU: “Rekao da sam Mahiru da…”

Iako je važio za najvećeg favorita u ovoj sezoni takmičenja Zvezda Granda, takmičar Isak Šabanović je osvojio drugo mjesto, a krunu najboljeg je ponio Mahir Mulalić koji je pobjedu posvetio svojoj majci koja je preselila.

Nakon finala, Isak je utiske sabrao i sa ekipom iz Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji je otkrio da li mu je krvi što on nije pobijedio.

“Juče smo imali proslavu, svi mi finalisti zajedno… Ja tada kažem Mahiru: ‘Jedino bi mi bilo žao da smo dobijali stan, a ovako stvarno nije, sretan sam zbog svega'”, započeo je on.

“Nijednog momenta nisam mislio da ću da pobijedim zato što su svi oko mene to pričali i smatrali me pobjednikom. Nisam se razočarao što sam drugi, čak šta više u jednom trenutku sam čak skočio da budem treći. Ali nisam se nijednog trenutka razočarao, ni požalio što sam drugi, htio sam samo da uđem u finale i bilo mi je super, time se postigao sve što sam htio”, priznao je.

Nakon toga je prokomentarisao i svog mentora Aleksandra Milića Milija.

“Mili je alfa i omega. Na čuvenoj predaudiciji ništa nisam pokazao, on me je doveo tu i on je zaslužan dokle smo stigli. Kroz šalu je rekao da nije ni znao da ću do finala da stignem, a kamoli do drugog mjesta da stignem. Naučio me je svemu – radu, redu i disciplini, ono što ja nemam ili nisam imao tada”, objasnio je Isak.