Showbizz

20 godina MLAĐI KOLEGA osvojio srce Mire Karanović: Glumili su LJUBAVNIKE, a onda su to i postali – Evo o kome se radi!(FOTO)

U poslednje vreme konstantno smo pisali članke o tome kako se mlade devojke lepe za starije muškarce, koji u nekim slučajevima mogu da im budu dede, a ne očevi. Uvek smo isticali i govorili kako imamo situacije kada imamo i starijih žena koje izaberu puno mlađe partnere za ljubavnike. Najbolji je slučaj one gospođe iz Engleske koja ima 84, dok njen partner mladić iz Egipta ima samo 33, čak su se i venčali, ali on još uvek ne može zbog papirologije da dođe u Englesku.

Što se balkana tiče Ružica jaksšić je šampion u tom segmentu, menja muškarce kao čarape, iako je već debelo zagazila u 9 deceniju života. I Eva ras je ovoga leta se na sav glas hvalila kako ima partneraa koji je od nje mlađi čak 5 decenija. Da ne buudu same, pobrinula se i velika srpska glumačka zvezda Mirjana karanović, koja je na daskama koje život znače prisutna već poslednje 4 decenije.

Ona je također poznata i kao žena koja jednostavno ne da na sebe, par puta je u javnosti radila problemee, koji su itekako ispraćeni u medijima, kao onaj slučaj iz proleća 2020 kada je napravila pravi mali haos na aerodromu, te je zamalo došlo do tuče nje i službenica koje su radile na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Njen privatni život je prava misterija, a ako je imate na Instagramu možete primetiti da u poosledenje 2 godine živi kao mlada devojka, non stop je na fitnesu te se brine o svom izgledu.

Mnogi su posumnjali da je reč o novoj ljubavi, a tako i jeste. Radi se o BH glumcu Erminu Braavo sa kojim je Mirjana radila na jednom pozorišnom projektu, pa su se i privatno počeli da viđaju, Ermin je mlađi od nje punih 20 godina.