Novo

13 SITUACIJA U KOJIMA JE VAZELIN NEOPHODAN: Niste ni svesni koliko je efikasan, uštedećete gomilu novca!

U današnjem članku za vas imamo još jednu veoma zanimljivu temu, a kako ste i sami mogli da zaključite pisat ćemo o upotrebi vazelina. Društvene mreže svakog dana nam nude neke novosti, savjete i trikove koji itekako mogu da nam budu od velike pomoći, kako u ličnoj upotrebi, tako i u svakodnevnim kućanskim poslovima.

Kada govorimo o vazelinu, on je vjerovali ili ne u upotrebi preko 150 godina, i nekada je kada je riječ o domaćinstvu on bio nezamjenljiv, pa tako mnogi danas i ne znaju u koje sve svrhe i u kojim situacijama vazelin može itekako da nam pomogne i da bude veoma efikasan, pa ćemo mi zbog toga vama u nastavju da donesemo nekoliko načina na koji on može da se koristi, a prvo što nam je na spisku jeste to da on može da produži trajanje vašeg parfema na vama. Sve što treba da uradite jeste da u tankom sloju na mjesto na koje planirate da stavile parfem prvo namažete vazelin, pa tek onda da se poprskate, i vaš parfem će dosta duže da traje nego inače.

Sljedeće na spisku jesu obrve, a ovo je od velike pomoći svima, a posebno onima koji imaju guste i na neki način neukrotive obrve. Sve što treba da uradite jeste da staru maskaru koju ste koristili, bočicu i četkicu dobro operete, a onda da sa time i tankim slojem vazelina pređete preko obrva, koje će da stoje, i ovaj postupak treba da ponavljate nekoliko dana zaredom, a promjena je i više nego zagarantovana. Ostatak teksta pročitajte ovde.