Novo

11 GODINA JE STARIJA OD NJEGA, RODILA MU DVOJE DECE: Supruga Zlatana Ibrahimovića gazi 6. deceniju i izgleda BRUTALNO!

U današnjem članku pišemo o jednom od najpoznatijih, a slobodno možemo i da kažemo jednom od najboljih fudbalera, a radi se o Zlatanu Ibrahimoviću, koji inače ima korijene sa naših prostora. Zlatan je već premašio 40.godina, ali i dalje igra odlično i u mnogim stvarima i dalje je nenadmašiv. Njegov privatni život jako je zanimljiv, a ono što je javnosti poznato jeste da je on u braku sa Helenom Sager, bivšom manekenkom, koja je od fudbalera starija 11 godina.

Ona sada ima 51 godinu, a u braku oni su dobili dvoje djece, a ona se brine o njegovim sponzorskim ugovorima, o njegovoj karijeri, tako da mu je to od velikog značaja sigurno. Zanimljivo je to da je ona jednom prilikom ispričala kako su se oni upoznatu na parkingu, i rekla je da je Zlatan tada imao 21 godinu, da je bio pun sebe, te da nije bio njen tip muškarca. Ona je inače već bila slavna i bogata tako da joj nije bilo potrebno da ima momka fudbalera koji će da je izdržava.

Tada je on u švedskom gradu, Malmeu zagradio njen mercedes, koji je bio na parkingu, a on je vozio Ferari. Kada je vidjela sve to bila je jako ljuta, a onda kada je on došao prvo što je vidjela bio je njegov veliki nos, ali i zlatni sat na ruci, pa je tako vidno ljuta i bijesna počela da viče na njega. Svakako da mu se to nimalo nije svidjelo, i nikako to nije bila ljubav na prvi pogled. Helena se rijetko pojavljuje u javnosti i vodi brigu o njihovim sinovima a prije nekoliko godina su mediji prenosili kako je Zlatan prevario sa prelijepom italijsnakom novinarkom Diletom Leotom, ali o ovome se ni Helena a ni Zlatan nikada nisu oglašavali u javnosti.