Ovog je vikenda pravi košarkaški spektakl u Nišu, ali šta će da bude posle ovog?

KK Crvena zvezda zatražio je da se finalni meč Kupa Radivoja Koraća u Nišu pomeri, a koji je trebalo u nedelju da se odigra od 17 časova za večernji termin. Kratak razmak u odnosu na kraj drugog polufinalnog meča razlog je za ovakav potez crveno – belih, a koji će biti od 23 časa u subotu.

Polufinala će se igrati u subotu od 17 do 21 sat, a ostaje da se vidi kada će finale biti odigrano u nedelju.

Milan Tomić, trener košarkaša Crvene zvezde, ističe da u Kupu Radivoja Koraća u Nišu očekuje neizvesno takmičenje i da svi imaju šansu da osvoje trfoje.

-Vrlo neizvesno takmičenje nas očekuje, draž Kupa da što svako ima želju i šansu da ga osvoji. Jedini plan i želja nam je da idemo utakmicu po utakmicu i da u Nišu dobru košarku odigramo. Ima dosta dobrih ekipa, FMP, Dinamik i Mega, momcima iz Žitišta svaka čast, uvek je Borac neugodan, Novi Pazar je već i pokazao svoje ambicije kroz srpsku ligu, a branilac trofeja Partizan je posle pobede nad budućnosti u dobrom trenutku, kaže Tomić.

Dodaje i da bi voleo da na sve igrače može da računa, ali to nije slučaj zbog pravila broja o strancima, pa nisu u timu poslednje pojačanje Majk Odžo, Kej-Si Rivers i Muhamed Faje.

-Znam da ima puno navijača Crvene zvezde u Nišu i regionu i pozivam ih da nam u utakmici sa Dinamikom pruže podršku, koji nam je u završni Kupa prvi rival.

Preporučujemo
Loading..