Vanja Milošević, dečko Snežane Đurišić, napravio je jednu ogromnu grešku nakon što je njegov Facebook post procurio u javnost, nagovještavajući da popularni ginekolog flertuje sa anonimnom djevojkom mlađom 27 godina od njega.

Opet je kontaktirao djevojku koja je naravno cjelokupnu prepisku objavila u javnost. U početku se malo naljutio na nju jer su mediji pisali o tome, a onda joj je priznao da želi da spava sa njom. Bez obzira na sve to, čini se da je njegova flertovanje ipak bila istina i nije u pitanju novinarska patka.

“Ja se nikoga ne bojim. Moja veza sa Snežanom nije ozbiljna. Ja sam joj vrlo drag, neću lagati, slažemo se jako dobro, ali s njom nemam ozbiljnih planova, samo da znaš.

Izlazimo stalno i uvijek šetamo, ali opet, to nije to, nisi morala da radiš ono što si radila, mogli smo se potajno viđati, i bilo bi nam dobro oboma. Nisi morala sve objavljivati na društvenim mrežama, šta ti je to trebalo? Rekao sam da nisam bio u ozbiljnoj vezi s plavušom i da će se kad tad rasprsnuti” – tada je poznati doktor napisao djevojci koja je odlučila da ga pita zašto želi da napusti Snežanu.

“Da, ti jesi puno mlađa od nje. ALi ona je idalje živa vatra u krevetu, oduzima dah mnogim muškarcima, ali meni ne. Ohladio sam jednostavno. Možda to ne izgleda, ali zaista je dobro”, napisao je u jednoj anonimnoj poruci na Fejsbuk profilu djevojke, a zatim je prešao na neke konkretnije stvari i počeo da je ispituje šta ima ona da kaže o njemu.

Da se prisjetimo, pjevačica Snežana Đurišić pomagala je svom dečku Vanji u plaćanju alimentacije, nakon što je poznati ginekolog zapao u neke finansijske probleme, što je morao da ispoštuje zbog bebe koju je nedavno dobio sa ženom iz Kraljeva.

Preporučujemo