Postoje nekoliko ne baš dobrih primjera plastične hirurgije, a jedan od njih je Jocelyn Wildenstein, koja ima 79 godina, i jedna je od žena koja je iskrivila lice plastičnom operacijom. Dali su joj mnogo nadimaka, a jedan od njih bio je i “Žena mačka”.

Iza priče postoji još jedna strana, pa je tako i „Žena Mačka“ ispričala svoju priču. Počela je s operacijama još u braku s milijarderom Wildensteinom, a sve zbog njegove opsesije mačkama. Budući da se bojala da će je suprug napustiti, učinila je sve što je mogla kako bi izgledala dovoljno kao mačka po njegovom ukusu.

Pokazalo se da je sve uzalud kad je svoju ljubav pronašla u krevetu s manekenkom koja je u to vrijeme imala 19 godina.

Uslijedio je burni razvod iz kojeg je izvukla milijardu i pol dolara.

Jocelyn još uvijek tvrdi da je priča koju je ispričala o Wildensteinovoj opsesiji s mačkama sastavljena iz potrebe za samopromocijom, ali nakon mnogih estetskih zahvata poput zatezanja, obnove očiju, popunjavanja usnica i brade, teško je povjerovati da u tome još uvijek postoji doza istine.

Ono što Jocelyn misli za sebe jest da je lijepa i da su ostali ljubomorni i imaju komplekse zbog izgleda.

Nedavno, internetom kruži fotografija kako je Jocelyn izgledala kao mlada i prirodno lijepa, ali ipak, ona danas ima partnera, dizajnera Lloyda Kleina, s tim izgledom, u koji je navodno zaljubljeniji nego ikad prije.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..