Zanimljivosti

Znak od Boga? Zbog jezivog DETALJA na ovoj fotki savetuju mu da otkaže svadbu i BEŽI (FOTO)

Mnogo je priča koje možemo svakako da u svakom trenutku da pronađemo na internetu, ali i na društvenim mrežama. Neke od njih znaju da budu tužne, neke jezive, a neke stvarno i više nego misteriozne, samim time i zanimljive, Mi danas govorimo o bračnim parovima, ali i zaljubljenim parovima, koji tek trebaju da postanu muž i žena. 

Nekada je dovoljno da se desi samo jedan pogrešan korak i da jedan obični detalj, apsolutno sve pokvari i da se vennčanje jednostavno ne desi. Baš se to desilo našim današnjim junacima, iz naše priče, koja je za jako kratko vreme postala viraalna. Verujemo da je svako od vas ko se zaljubio, definitivno u jednom trenutku se upitao, pa da li je ovo prava osoba za mene? Neki jednostavno prelaze preko nekih “sitnica”, ali se kasnije ispostave da su to jako velike i teške stvari, sa kojima se jednostavno ne može živeti. Sledeća slika koju ćemo vam pokazati, jeste mala igra senki, ali je ona postala i više nego šerovana, jer pokazuje kako se ovom mladiću nikako ne piše dobro.

Na slici su njih dvoje zagrljeni, i definitivno nema ništa čudno na slici. Međutim, ako pogledate samo senku devojkine glave, videćete da ona ima rogove, i da oslikava đavola, odnosno lucifera. “Kada ti bog poašlje znak”, to je naziv slike koja se masovno počeka deliti, a niko ne zna da li su njih dvoje ostali zajedno.