Novo

ZMIJE OPSEDAJU VIŠNJICU! Snimljen gmizavac od dva metra u dvorištu, palaca jezikom: GRAĐANI UZNEMIRENI! (VIDEO)

Ovaj dan započinjemo sa jednom zanimljivom, ali itekako i korisnom temom. Ljude inače još od davnina zanimaju životinje, razne vrste i sve ono što je vezano za njih, a iako smatramo da dosta toga znamo o životinjama, činjenica je da ipak nismo sve naučili. Svjesni smo da na svijetu postoje veoma opasne i smrtonosne životinje, kojih se ljudi itekako plaše, a među njima svakako se nalaze i zmije, a vjerujemo da ne postoji osoba koja ih se plaši, ili ukoliko postoji, njih je definitivno u manjem broju.

Ono što je zabrinulo sve jeste sve više pojava zmija, tako da svi moramo da budemo na oprezu ukoliko smo u prirodi, jer nikako ne smijemo da zaboravimo da je ovo period kada se one najviše pojavljuju. Na društvenim mrežama skoro svakog dana se pojavljuju video snimci velikih gmizavaca kojih je sve više i više, a građani Srbije zbog toga su i više nego uznemireni.

Još jedan u nizu video snimaka pojavio se na društvenim mrežama, a na video snimku se vidi zmija koja je jako duga, a koja je uočena u dvorištu jedne kuće, koja se nalazi u naselju Višnjica. Naime, sudeći po snimku najvjerovatnije se radi o zmiji koja nije otrovna, ali zbog svoje veličine ona itekako izaziva jezu. Ispod video snimka redali su se razni komentari, a jedan od njih glasio je: “Prelepa bezopasna belouška!!! Nemojte ih ubijati one nas štite od glodara”, obična belouška koja je totalno bezopasna a jako korisna za eko sistem, bar miševa i pacova, neće ih biti toliko. Još je ova jako lepa”. Evo i sami pogledajte…