Novo

Zlato, ćerko, zašto si to učinila? Ćerka Zorice i Kemiša ŠOKIRALA SVE (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , a kada je reč o istoj mnogo je ličnosti koje su deo iste , te koje su svakkao vredne pažnje . Naime , verujemo da se svi sećate Zorice Brunclik na svojim početcima , kada je plenila lepotom i harizmom , te ju je javnost prosto obožavala . Njene vokalne sposobnosti su neosporne , pa danas ima iza sebe jako mnogo albuma koji su potkani brojnim hiitovima , a čiji su i najstariji rado sljušani .

Ona je danas u sretnom braku sa Kemišom , poznatim harmonikašem , a čiji odnos važi za jedan od idealnijih na javnoj sceni , iako je Zorica trpila pravu torturu kada je tek ušla u brak sa njim zbog njegove bivše partnerke , te osude naroda da ga je ona odvojila od nje. Oni zajedno imaju i ćerku Zlatu , a koja je uspešna mlada žena , koja osim što se bavi šminkanjem , vrlo je uspešna i na društvenim mrežama , a gde svojim pratiocima svakodneevno daje na znanje brojne hitove koji se tiču lepote isaveta za istu.

View this post on Instagram

A post shared by Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

Naime , s cilje da još jedan vid ulepšavanja i nege lice predstavi javnosti , ona je se podvrgla bolnom kozmetičkom tretmanu , a čija je funkcija da ukloni nepravilnosti , bore , kao i fleke , a fotografija koju je podelila je zabrinula sve njene pratioce koji sa ovim bjuti načinom nisu imali dodira. Dakle ,reč je o PRP takozvanom vampirskom tretmanu , a koji se odrađuje uz pomoć krvne plazme . Naime , korisniku se isprva izvadi krv , a onda se prerađuje , pa se potom tankom iglom ubrizgava u kožu lica , a sve kako bi doprineo sjaju i lepoti.