U braku sam već skoro dvije pune godine i moram priznati da nisam zadovoljna jer živimo s njom.

On radi, a ja ne, i ne možemo da se preselimo u drugi stan, jer nam njegova divna majka uvali stalno hrpu računa koje uvijek plaćami. Ne mogu više organski da je smislim jer mi svakodnevno pronalazi novu zamjerku, a znam i da prati svaki moj pokret i van kuće. Njegova sestra mi kaže sve, uvijek me ismiva kada priča o meni sa svojim prijateljicama, sve što radim za nju nije dovoljno dobro, tako da je situacija izuzetno katastrofalna.

Naravno ona nije za to da se iselimo, jer on nije u stalnom zaposlenju za ime Boga i kao trebamo joj. Takođe mi i on sam kaže da želi da je se što prije oslobodimo i da nađemo sebi mjesto pod nebom. I njega njegova majka ga posmatra.

Prije nekoliko dana umorio se od posla, a ona mu je rekla da donese kutiju koja je bila ispred vrata, ali on je rekao da je veoma umoran, ali da ju je ipak morao da posluša. Zatim je svekrva skočila unutra i svađala se sa mnom. Ja sam u tom trenutku pravila ručak jer je ona pozvala svoje prijateljice na ručak, i rekla mi za to pola sata prije njihovog dolaska. Nalijepila me što ja nisam izašla da uzmem tu kutiju s vana.

Stvarno više ne mogu da podnesem. Najviše ga volim na svijetu, ali poludila sam zbog života sa njom. Treba mi hitan savjet. Ne znam da li bih trebala da patim malo duže i da pokušam da nađem drugi stan ili da se razvedem, iako to stvarno ne želim i svjesna sam da on nije kriv za to.

Jer dosta mi je te žene. Kada god se vratim kući iz grada ili sa kafe, ona ispituje zašto sam išla tu i tu ili kod te i te osobe. Kako sazna tako brzo gdje sam bila? Ona je sami đavo.

Preporučujemo