Večer uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, na Kninskoj tvrđavi održana je svečanost za vojne zapovjednike, kojoj je prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Dužnosnici su bili ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar odbrane Damir Krstičević, američki general Sandra Best i mnogi drugi, ali Kolinda je svima ukrala pažnju, kao i obično.

U jednom je trenutku hrvatska predsjednica izašla pred mikrofon da održi govor, ali ono što je uslijedilo bilo je najbizarnijih pola sata na političkoj sceni.

Prvih pet minuta Kolinda je razgovarala uglavnom engleskim jezikom, uglavnom s Generakom Best, objašnjavajući kako joj je jako drago što je tamo bio američki gost, ali je govorila krajnje nepovezano. Zatim se u jednom trenutku prebacila na hrvatski i nastavila objašnjavati kako ju je mučilo to što nije uzela pušku i sudjelovala u operaciji Oluja, svi su gledali u nevjerici.

Čudan govor pratio je nepredviđeni pjevački nastup

Na licima okupljenih, dok je Kolinda govorila, moglo se vidjeti da su pomalo zapanjeni predsjednicinim ponašanjem, njezinim bizarnim govorom, nekontroliranom gestom i mimikrijom, ali najčudnija stvar se upravo dogodila.

Kolinda se u jednom trenutku ugurala među amatere hora sv. Michael te je s njima otpjevala pjesmu. Pokazalo se da predsjednica nema puno pjevačkog talenta, što je pokušala nadoknaditi svojom glasnošću i škripanjem usta, pa je u jednom trenutku televizija doslovno vidjela krajnike predsjednice Hrvatske.

Televizijski snimci također pokazuju da se Kolinda oslanjala na svog savjetnika Antura Deura dok se kretala utvrdom, a sve je to rezultiralo brojnim spekulacijama u javnosti da je predsjednica zapravo bia pijana te noći.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..