Vojin Ćetković, poznat i tražen glumac, važi za jednog od najistaknutijih umetnika svoje generacije kako u Srbiji, tako i u regionu. Osim izuzetnih glumačkih talenata, privlači pažnju i svojim izgledom. Njegova supruga, Sloboda Mićalović, takođe je uspešna glumica i žena kojoj mnogi zavide na izgledu i uspešnoj karijeri.U Ćetkovićevoj porodici postoje i drugi članovi koji su povezani sa filmskom industrijom i dele zapaženi izgled. Na primer, Vojinova bratanica Marta se izdvaja kao atraktivna osoba i ćerka Vojinovog brata Bojana, koji je pozorišni organizator u njihovom rodnom Kruševcu.

Iako je stekla diplomu dramske umetnosti, Marta se nije opredelila za glumu kao svoj poziv. Umesto toga, razvila je interesovanje za menadžment i produkciju, fokusirajući se na te oblasti. Njen IMDB profil pokazuje njen angažman u više projekata kao što su “Ruski konzul”, “Lako je Raletu” i “Srce zločina”.Pregledom njenog Instagram profila možemo videti mnogo slika sa putovanja, delova njenog svakodnevnog života, kao i objava povodom njenog 31. rođendana u avgustu. Takođe, na njenom profilu se mogu pronaći porodične fotografije, uključujući i one sa Vojinom, koga Marta naziva “čika”.

Ovo ukazuje na blisku vezu između nje, Vojina i Slobode. Možemo zaključiti da se talent i privlačnost nasleđuju u porodici Ćetković, a Marta je još jedan primer ovog nasleđivanja u ovom poznatom glumačkom klanu.Njene slike na društvenim mrežama otkrivaju njen svakodnevni život, putovanja i posebne trenutke, uključujući i zajedničke fotografije sa svojim ujakom Vojinom.Izgleda da se uzrečica “krv je gušća od vode” potvrđuje i u porodici Ćetković, gde se talenat i lepota prenose s generacije na generaciju.