Svi znamo jako dobro kako ljubav izgleda na početku svake veze. Sve je divno i krasno, oba se partnera trude maksimalno da se prikažu i “prodaju” što bolje.

Ali, kako vrijeme postepeno odmiče oboje se počinju postepeno opuštati i prestanu voditi brigu o svom vanjskom izgledu. Još kada krene i zajednički život, brak, onda se radi o totalnom opuštanju. On se udeblja i pije pivo, ne obraćajući pažnju što ima veći stomak od trudnice, dok i ona prestane sa šminkanjem, dotjerivanjem, ali i depilacijom.

U ovom današnjem tekstu vam donosimo priču o jednom mladiću koji je friško oženjen i koji se svojoj punici požalio na svoju ženu, tj. njenu kćerku. Naime, nije mogao gledati više nju takvu zapuštenu, neobrijanih nogu, koje su dlakavije od njegovih. Obećavala mu je da će se obrijati svaki dan, ali do toga nikada nije došlo. Na kraju je on riješio da tome stane u kraj. Poslao je punici sliku nogu njene kćeri i načisto je šokirao.

Punica naravno u početku nije vjerovala svom zetu, a onda joj je on saoštio kako ona nije depilirala noge čitavih 5 mjeseci. Skoro pola godine. Tražila je naravno neki dokaz, da vidi kako to sve izgleda jer nije mogla da povjeruje u zetove riječi. Dobila je na kraju više nego šokantu fotografiju koja ju je totalno oborila sa nogu.

Uspio ju je slikati dok se ona odmarali u kadi. Izgled njenih rutavih nogu frapirao je čak i njenu rođenu majku, koja se, ispostavilo se, brije dole češće od nje.

Koliko se vi često depilrate i da li držite do redovne higijene? Šta mislite o svemu ovome.

Preporučujemo