Sigurni smo da ste već imali više puta mogućnost da vidite razne šale i smicalice na internetu.

Internet je postao takvo mjesto da se tu bukvalno može nabasati na sve i svašta. Ima tu naravno i nekih ružnih, morbidnih i bolesnih stvari, ali je ipak mnogo više onih dobrih, pozitivnih, šaljivih i korisnih koje su ljudima korisne.

U današnjem tekstu ćemo o jednom snimku gdje je muž svojoj ženi ulijevao svježi žumanjak u usta, a video je za kratko vrijeme postao nevjerovatno viralan, iako je tek jučer objavljen na klikpland.com.

Ovaj je video objavio na Instagramu njen muž još u novembru prošle godine, ali je u posljednje vrijeme postao veoma aktuelan. Na klipu se vidi Tatjana Sbitskaya (30) iz Samare, Rusija, koja sasvim mirno i spokojno spava, sve dok se Gennady (35), njen muž ne pojavi u kadru i uradi nešto nevjerovatno kako bi je probudio.

Žumanjak — Namirnice — Coolinarika

Naime, on je riješio da je probudi tako što joj je ubacio sirovo žumance direktno u usta i naravno da mu se žena momentalno probudila i ispljunula nepoznati ulijetajući objekat. Pokušala je pljuvanjem pogoditi muža, ali je on bio spreman i za to.

Naime, kada je ustala iz kreveta u pokušaju da ga barem udari zalijepila se za selotejp (onaj obostrani) i to za kosu i lice, zbog čega je krenulo histerisanje.

Njen se muž cijelo vrijeme smijao i nije ni pokušao da joj pomogne. Video je na kraju postao viralan i nasmijao više hiljada ljudi.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

 

Preporučujemo