Za danas imamo zaista nevjerovatnu priču, koja će vas zakačiti za monitore prijenosnih računala, stvar i situaciju koja se ne događa mnogo puta.

Ova nesretna žena otišla je liječniku u provinciju Dien Bien u Vijetnamu, vrlo malom naselju, sa svega stotinu malih kuća, kad su joj uši počele svrbiti i boli, potpuno neočekivano i poput grmljavine s vedra neba jer nikad nije imala problema s tim vrstama boli.

Liječnik, koji posjećuje selo jednom svakih 7 dana, upotrijebio je endoskop da bi pregledao njen ušni kanal i odmah se uštinuo kad je vidio što se nalazi u ušnoj šupljini. Pregled je otkrio desetke crnih izraslina nalik gljivama koje je on brzo uklonio uz jednostavnu i brzu intervenciju.

Svi liječnici koji su je pregledali vjeruju da je gljivična infekcija žene pokrenuta invazijom vrlo gadnih i loših bakterija koje na tako vlažnim područjima uspijevaju i divljaju. Loše bakterije smanjuju broj “dobrih” u vanjskom uhu osobe. Ona čak i ne zna gdje je sve to mogla pokupiti i zaradila tako loše i velike upale.

Dobre bakterije pomažu u borbi protiv gljivica svih vrsta, s kojima se ljudi susreću svakodnevno i obično ne uzrokuju problem, no ovdje to nije bio slučaj. David Boulder, stručnjak za bolesti uha, nosa i grla u londonskoj bolnici Bridge, rekao je britanskim medijima ranije da je rast “gljivica” u ušnom kanalu standardna infekcija uha, uništavajući sve vrste infekcija uha.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..