Za danas imamo zaista nevjerovatnu priču koja će vas povezati s monitorima prijenosnih računara, stvarima i situacijom koja se ne događa mnogo puta.

Ova nesretna žena otišla je liječniku u provinciju Dien Bien u Vijetnamu, vrlo malom naselju, sa svega stotinu malih kuća, kad su je uši počele svrbiti i boli, potpuno neočekivano i poput groma s vedra neba jer nikad nije imala problema s tim vrstama boli.

Liječnik, koji posjećuje selo jednom svakih 7 dana, pregledavao joj je ušni kanal pomoću endoskopa i odmah mu je došlo muka kad je vidio što joj je u ušnoj šupljini. Test je otkrio desetke izraslina crnih gljivica koje je brzo uklonio jednostavnom i brzom intervencijom.

Svi liječnici koji su je pregledali vjeruju da žensku gljivičnu infekciju pokreće invazija vrlo gadnih i loših bakterija koje uspijevaju i divljaju u tako mokrim područjima. Loše bakterije smanjuju broj “dobrih” u vanjskom uhu osobe. Ona čak ne zna gdje je sve to mogla pokupiti i zadobila tako loše i velike upale.

Dobre bakterije pomažu u borbi protiv gljivica svih vrsta s kojima se ljudi svakodnevno susreću i obično ne uzrokuju problem, ali ovdje to nije bio slučaj. David Boulder, stručnjak za bolesti uha, nosa i grla u bolnici Bridge Bridge, rekao je britanskim medijima ranije da je rast “gljivica” u ušnom kanalu standardna infekcija uha, uništavajući sve vrste infekcija uha.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..