Jedan čovjek je sjeo za sto u kuhinji, a tu ga je čekao čokoladni kolač. Zapravo, on je mislio da je to kolač. Odmah ga je privuklo jer voli baš ovakav. Njegova žena je bila tu i još članovi porodice koji su to sve snimali. On je uzeo nož i počeo da reže i ne sluteći šta zapravo reže. Nakon prvog provlačenja noža kroz kolač nije ništa posumnjao, mislio je da se iz nekog razloga teško reže.

Međutim, drugi put je prešao preko kolača i osjetio da je nešto “ljigavo” i da se ne može normalno izrezati. Tada se žena počela smijati i došla pored njega da ga zagrli i kaže da je to zapravo gumeni kolač. On se počeo smijati od srca, nije mogao vjerovati šta su mu priredili. Smijao se kao lud, a atmosfera u kuhinji je bila toliko vesela da je samo falila prava čokoladna torta.

Vjerujemo da je žena spremila i pravi kolač koji čeka tamo negdje u frižideru da bude pojeden, ali na ovu šalu je pravo nasjeo. Moramo priznati da smo se i mi smijali, jer nemoguće je ostati ravnodušan na sve ovo. Kako bi se vi osjećali da režete gumeni kolač? Vjerujemo zbunjeno, kao i ovaj čovjek.

Njegova žena se jako dobro dosjetila za ovu ideju, koja nas je sve nasmijala. Ali svakako možete ju i vi iskoristiti da prirediti nekome iznenađenje za pamćenje. Pri tom ne zaboravite da spremite i pravi kolač.

kurir.rs

Njegova reakcija će vas definitivno veoma iznenaditi.

 

Kurir.rs/ Foto: Printscreen