Zanimljivosti

Žene rođene u ova 4 znaka su užasne majke i njima treba oduzeti djecu odmah. Ova čudovišta ne zaslužuju imati dijete. – Da li ste se pronašle?

Djeca ovih majki cijeloga su života lišena nježnosti i ljubavi, a kad odrastu, jednog dana uvijek prekinu svaki kontakt s majkom jer je smatraju osobom koja ih nikada nije iskreno voljela.

Sad se pitate – kako to da majčinstvo i takva hladnoća uopće mogu ići u istu rečenicu? Ni mi zapravo ne znamo kako, ali fakt je da ovakve stvari postoje.

S astrološkog aspekta postoje 4 horoskopska znaka koja se ovdje ističu i gdje se može reći da žene rođene u tim znakovima bukvalno rečeno nisu stvorene da budu majke. Ovdje treba naglasiti nešto vrlo važno – ne kaže se da te žene ne vole svoju djecu, ali hladnoća, štedljivost u emocijama i ogroman nedostatak empatije i pažnje diskvalificiraju ih kao dobre majke.

Majka Jarac

Ova majka od svoje djece zahtijeva željeznu disciplinu i nikada se ne oslanja ili, bolje reći ne poštuje, emocije – kako svoje tako ni dječje. Vjeruje da su emocije velika slabost i da ne vode ni u šta dobro, dok istovremeno dijete pati i čezne za osjećajem toplog zagrljaja i malo nježnosti.

Ova majka vjeruje da su štap ili tava daleko najbolji način odgoja i da će nježnost i osjećaji samo pokvariti njezino dijete. Djeca koja odrastaju s takvim majkama u mnogim se slučajevima distanciraju od njih čim barem malo odrastu, pa čak i doslovno prekidaju svaki kontakt jer smatraju da im je djetinjstvo zbog tih žena uništeno.

Majka Djevica

Ironično, zar ne? Međutim, horoskop ne laže. Djevica je kao majka jako odgovorna, ali je uvjerena da joj je dužnost osigurati osnovne potrebe djeteta – od svakodnevnog kuhanja hrane, do redovito čiste i udobne kuće, ali ništa više od toga. Djeca uvijek moraju biti pristojna i uredna. Njezin je glavni cilj predstaviti svoju familiju okolini u najboljem svjetlu jer pati od toga šta drugi dobro govore o njoj i njezinim metodama odgoja i očuvanja kuće. Međutim, istodobno ova žena zaboravlja šta djeca stvarno žele i šta trebaju.