Niste potpuno sigurni kako privući pažnju žene / djevojke koja vam se sviđa, onda pokušajte obratiti pozornost na svoje vlastito ponašanje i svoj vanjski izgled. Uvijek možete ispraviti svoje ružne navike i svoje ponašanje.

Čovjek koji kuha

Muškarac koji voli i zna da kuha pravi je afrodizijak za svaku ženu. Muškarci mogu privući ženu na mnogo načina, ali preko stomaka je najlakše.

Ljubav prema životinjama

Imati psa ili mačku (a o zečevima da ne govorimo) je ogroman plus kada želite impresionirati ženu. Muškarci koji inače vole životinje privlačniji su ženama od onih koji ih ne vole, jer ako redovno vodite računa o svom ljubimcu, to znači da ste sposobni brinuti se i voljeti drugo biće osim sebe.

Njegovane ruke

Iako žene obožavaju imati pored sebe “macho muškarca”, one isto tako obožavaju muškarca koji ima nježne ruke. Nijedna žena neće osjećati privlačnost prema muškarcu s prljavim rukama i prljavštinom ispod njegovih noktiju. Muškarac koji se redovno brine o higijeni ruku, s druge strane, uvijek će im skrenuti pažnju.

Sijeda kosa

Sijeda i sivkasta kosa gotovo svakog muškarca čine izuzetno privlačnim, čak i kad se ona pojavi prerano.

Ženske usne

Kad u našim glavama pomislimo na ženske usne, mislimo sasvim sigurno na one punije i sočnije usne i više pravljene za ljubljenje. Eh pa, baš svaka žena to zamisli.

Maljavost na prsima

Govoreći globalno, niko, apsolutno niko ne voli dlakavo tijelo, ali svejedno moramo ipak priznati – skoro svaka žena ima određenu dozu privlačnosti za dlakava prsa, zar ne?

Akcenat

Pomalo čudno je to da zvuk može nekome biti privlačan. Ali, skoro sigurno svakog prosječnog momka akcent može pretvoriti u vrlo atraktivno muškarca u ženskim očima. A da ne govorimo o šarmiranju na francuskom ili italijanskom, tu prosto padaju kao muhe.

Preporučujemo