Ashley Graham je poznata plus-size manekenka koja je postala inspiracija mnogima svojom samopouzdanošću i pozitivnim stavom prema svom tijelu. Unatoč konvencionalnim standardima ljepote koji često promoviraju mršavost, Ashley je ponosno prihvatila svoje obline i postala jedan od najpoznatijih plus-size modela na svijetu. Njezina samouvjerenost je posebno došla do izražaja kada se pojavila na gala događaju u potpuno prozirnom izdanju.Što se tiče njezine prehrane, Ashley ne pridaje veliku pažnju kalorijama i uživa u hrani. Njezina prehrana uključuje raznovrsnu hranu, uključujući povrće, orašaste plodove, uljanu repicu i druge zdrave namirnice.

 

Iako se ne ograničava u izboru hrane, Ashley također pazi na ravnotežu i uživa u zdravim obrocima poput smoothija s keljom i drugim zdravim sastojcima.Nicole Murphy, s druge strane, je 55-godišnja manekenka koja održava izuzetno zategnuto tijelo kroz redovite treninge. Iako u mladosti nije bila posvećena vježbanju, nakon druge trudnoće shvatila je važnost tjelesne aktivnosti kako bi očuvala svoju formu. Sada ide u teretanu 5-6 puta tjedno i kombinira kardio vježbe s vježbama snage. Naglašava da je važno izdvojiti vrijeme za tjelesni trening i da nema isprike za to.

Obe ove žene pokazuju važnost samopouzdanja i brige o svom zdravlju i tijelu, bez obzira na dob ili konvencionalne standarde ljepote.Ove priče o Ashley Graham i Nicole Murphy podsjećaju nas na važnost prihvaćanja vlastitog tijela i brige o zdravlju bez obzira na dob. Tjelesna aktivnost, redovito vježbanje i zdrava prehrana mogu imati pozitivan utjecaj na fizičko i mentalno zdravlje, a samopouzdanje je ključno za osjećaj dobrobiti.Nicole ističe važnost redovitog vježbanja i naglašava da svatko može pronaći vremena za tjelesni trening bez obzira na dob.