Zdravlje

ŽENE, debele ste? Evo IDEALNE težine na vašu visinu, Ako lažemo mi, TABELA NE LAŽE (FOTO)

Kako tehnologija napreduje sve više i više, o njoj možemo čitati i učiti sve više. Jako puno na društvenim mrežama, koje inače prikazuju život koji, realno, niko ne živi, ​​ možemo vidjeti kako mnogi odlaze u teretane i slikaju se. Danas društvene mreže određuju jeste li idealni u svim mogućim parametrima ili pak ne.

Ali, kada mnogi vide da ne izgledaju tako kako je u trendu, onda imaju komplekse ili padaju u tešku depresiju. A to su uglavnom žene.

Osim problema “Nemam što obući”, žene imaju i problem s kilažom. Ta se dva problema vuku kroz cijeli život. Žene se obično vide puno deblje nego što zapravo jesu, a zatim pokušavaju slijediti razne dijete, koje im zapravo nisu toliko potrebne.

Kad ste djevojka u dvadesetima, još uvijek možete puno uticati na to kako vaše tijelo prima hranu ili kako se sva hrana koju jedete razgrađuje. Ali, u tridesetima to nije tako lako. Najveći problem ženama je želudac ili salo koje se nalazi na tom mjestu. Taj je dio jako teško skinuti, a čak je teško riješiti taj problem čak i kad ste na dijeti. Prije nego što riješite započeti dijetu, morate malo proučiti svoje tijelo i vaš organizam.

Danas ćemo vam pokazati koja je idealna težina za vašu visinu. Sigurni smo da znate za onu urbanu legendu u kojoj od vaše visine trebate oduzeti 110 i da broj koji dobijete pokazuje koja je idealna težina za vašu visinu. Ali danas vam donosimo pravu tablicu sa svim podacima koji su vam potrebni, tako da ne morate računati i ulaziti u neku matematiku.