Savjeti

Žena(34) UMRLA 4 dana nakon što je čistila kupatilo: Pomešala OVA 2 sastojka koja su JE UBILA!

Danas za vas imamo vrlo neobičan članak, koji će vas sigurno dovesti u sumnju kada sljedeći put odlučite da čistite svoj wc.

Jako dobro znamo da su wc i naročito wc šolja vrlo neugodni i da ih je teško održavati. U njemu je puno klica i bakterija koje samo čekaju da skoče na vas, pa bi kupatilo trebalo biti čisto po svim mogućim osnovama. Žene, sasvim sigurno, najviše mrze taj segment posla, a mrak im pada na oči kada moraju sami čistiti wc. Postoji puno proizvoda koji vam mogu pomoći u održavanju čistoće i higijene ovog prostora. Najgore je kad se neugodni miris počne širiti u zahodu, eh, tada glavobolja nikad ne nestane. Puno ljudi koristi razne jake hemijske sastojke kako bi se riješilo tog smrada, a ponekad postoji puno prirodnih rješenja koja vam zaista mogu pomoći u održavanju higijene vašeg kupatila.

Jedan od najboljih načina održavanja higijene obično je jabučni ocat koji će vrlo dobro dezinficirati kadu ili tuš kabinu. Ali, svijet je naviknut na domestos i druge otrovne tvari koje mogu ozbiljno naštetiti vašim plućima. Danas vam donosimo jednu tragičnu priču koja se dogodila u Velikoj Britaniji. Žena po imenu Celia Semor imala je 34 godine. Očistila je toalet izbjeljivačem, a preminula je 4 dana nakon čišćenja toaleta. Dobila je napad astme kada se izbjeljivač pomiješao s sredstvom za čišćenje WC-a. Vjerovali ili ne, završila je u induciranoj komi, ali više joj nije bilo spasa. Vaša mišljenja? Šta vi koristite da bi držali svoje kupatilo čistim i mirišljavim? Ostanite uz nas.