Novo

Žena se porodila, LEKARI su zanemeli: Ono što su izvukli iz njene UTROBE, sve je ostavilo u ŠOKU! (FOTO)

Svaka žena u svom životu mašta da se ostvari kao majka, i to je definitvno nešto najdragocjenije što ona može da dobije u svom životu, jer osjećaj nositi jedno malo nevino biće devet mjeseci u stomaku, je zaista nevjerovatan. Ali svi mi također znamo i da to nije baš sasvim lako, da je raznih trudnoća, porođaja koji nijedan nije sličan, kao i bebe koje se rode. Koliko sa jedne strane imamo planirane trudnoće imamo i one svakako koje nisu planirane, a da do njih ne dođe, žene koriste razna kontraceptivna sredstva, kojih je danas na tržištu veliki izbor.

Međutim, da ni ona uvijek ne “odrade” svoj posao dokazuje nam i naša današnja priča, tačnije beba po imenu Dekster koji je postao veoma popularan i to samo nekoliko sekundi nakon njegovog rođenja. Naime, radi se o tome da se ovaj mališan rodio uprkos intrauterinom kontraceptivnom uređaju. Ono je bilo sakriveno iza mamine placente, a fotografija koja je nastala odmah po rođenju postala je prava senzacija i mnoge je oduševila, jer je djelovala tako da beba pobjednički u svojoj ruci drži kontraceptivno sredstvo.

Njegova mama Lusi je rekla kako je nju ova trudnoća jako iznenadila, jer kako smo naveli ona je koristila intrauterin kontraceptivni uređaj, i uprkos njemu ipak je ostala trudna, tako da je Lusi u onoj skupini od 1 % žena koje mogu da zatrudne uprkos ovom sredstvu. Evo i sami pogledajte fotografiju pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.