Novo

ŽENA POSLE 50 GODINA NIJE NI ZA ŠTA: Psihijatar Jovan Marić ŠOKIRA izjavama kojih se i njegove ĆERKE STIDE!

Kada su u pitanju društvene mreže one su u poslednje vreme jako popularne imamo jako puno ljudi koji daju sebi da komentarišu, šta i kako žle. Niame, bilo je pred svojim ili nekim drugim imenom, razne osobe daju svoja mišljenja javno a ponekad izazovu tako puno komentara da to nije realno. Oni imaju i svoj nadimak a to su svakako Tastatura ratnici.

Pa tako i u samim medijima imamo osoba koje itekako znaju ponekad da prelete i da kažu nešto jako loše, a onda se znaju da vade i govoriti, kako je njihiova izjava izvučena iz konteksta. Mi tako danas govorimo o ženama koje su definitivno našle svoje mesto u društvu. Naime, u vreme naših baka i deda, žene su bile u podređenom položaju, skoro nijedna nije radila dok su muškarci bili stup porodice.Međutim, danas se vreme i više nego promenilo, tako da su žene danas i više nego ravnopravne, a kada neko poput srpskog psihologa ima ovakvu izjavu, onda krene paljba po društvenim mrežama.

Poznati srpski psiholog Jovan marić koji je gostovao na RTS-u je rekao sledeće o ženama: Kad vidite lepog muškarca sa ružnjikavom ženom, objašnjenje je – otkud vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica. Ona mora da nadonkadi to što je ružna, dok se ove lepe ne trude, one su narcisoidne, ove druge moraju nešto da znaju da bi zadržale muškarca. Ženama posle 50 otkucava biloški sat i tad ste ništa”, odgovorio je on. NJega su razapeli na društvenim mrežama zbog ove izjave.