Novo

ŽENA MU NESTALA NA SVADBI, OD NJE OSTALA SAMO VENČANICA! J*ziva ispovest NESREĆNOG mladoženje

I dnas za vas imamo jednu zanimljivu , ali i šokantnu temu , a o čemu se radi saznat ćete u nastvku . Naime ,u vremenu u kojem živimo na svakom koraku nam je dozvoljen i omogućen pristup internetu ,a gde nas svakodnevno dočekaju brojne priče koje naas šokiraju , a koje se nalaze na društvenim mrežama . Naime , danas ćemo da govorimo o svadbama , a jedna koja je se desila u Zrenjaninu je privukla pažnju , a sve šta je jedan muškarac doživeo.

Dakle , sve je se desilo pre nekoiko godina , a priča je tako šokantna da se i dalje prepričava , aovaj uškarac je krenuo ovako : ” – Upoznao sam Sanelu kad sam imao 30 godina, ona je imala 25. Završio sam bogosloviju i, bože zdravlja, trebalo je da postanem pop. Kako život nalaže, bilo je vreme i za svadbu. Poznavali smo se možda godinu dana, za to vreme nismo živeli zajedno, a bili smo ok. Ona je tako bila malo koketa, ali meni je to prijalo, flertovala je sa mnom i sa svima, ali imao sam utisak da će se sve promeniti onog momenta kad se venčamo. Delovala mi je kao da joj nedostaje taj porodični mir da oseti – ” rekao je , a potom nastavio:

– Sazvali smo rodbinu svu, njene rođake, moje. Imali smo mali incident pre venčanja, ali sve je to brzo prošlo. Ona se nešto bunila oko toga što uopšte pravimo svadbu, potpuno sumanuto, već je sve bilo ugovoreno. I ona je na sve pristala od starta. Šta je htela, ne znam. Da li me je volela, ne znam. Beba je bila na putu, a svadba se zalaufala. U podne smo rekli da, imali smo i divno venčanje u crkvi. Uz božju pomoć, vreme nas je poslužilo, stvarno je sve bilo kako Bog nalaže – priča Jovan svoju ljubavnu priču. Ostatak teksta ovde.