Imamo više nego izvrstan brak, dobro se slažemo i naš je odnos velik, i stvarno nemam šta za žaliti. Osim toga, ona mi ništa ne pokazuje da me je prevarila i ne znam šta da mislim, napisao je zbunjeni čovjek u Redditu, potpuno šokiran onim što ćemo vam pisati.

man

Nedavno se jedan muškarac na blogu Reddit požalio da je upravo saznao da će postati otac, te da je bio vrlo tužan zbog te stvari, za kojom je čeznuo, ali se nije brinuo zbog “lijepih” vijesti, pitajući se zašto je to tako?

Naime, krajem prošle godine dijagnosticirana mu je azoospermija, nedostatak spermatozoida u tekućini sperme, što je ženinu vijest o ‘čudesnoj trudnoći’ učinilo još konfuznijom, kako kaže. Nije mogao doći k sebi, pa ko je otac budućeg djeteta?

“Mi smo u braku tri godine, i zajedno smo šest godina”, rekao je ovaj nesretni čovjek, dodajući da je njegova žena bila jedna od boljih osoba koje je upoznao u svom životu, te da to neće ništa promijeniti na svijetu. Kaže da se njih dvoje savršeno slažu, što mu čini ovu situaciju još težom, a on je ušao u pravi zastoj, ali je također znao da joj nije mogao dati dijete, jer je pokazala sve testove na kojima je bila.

trudnaaa

“Oboje smo i sek*ualno jako aktivni, što je naš brak učinilo još boljim, razumjeli smo se u tom segmentu, a kad se test pokazao pozitivnim, ona je bila preplavljena”, napisao je ovaj frustrirani otac.

“Njezin je posao, istina, da je često s klijentima na večerama, i moglo bi biti bilo čega što bi se moglo dogoditi, ali nikada nisam mislio da će me prevariti, ili do kraja mog uma nije bila ta misao,” napisao je,

Čudno je da njegova žena uvijek nosi jedan od dva parfema, a neko ga je potpuno drugačije pušio. Na kraju, liječnik je potvrdio da je, unatoč dijagnozi, vrlo mali postotak činjenice da je on još uvijek otac tog djeteta, te da je zdravi spermij ipak učinio svoj dio posla. Biste li vjerovali liječniku?

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..