Svi znamo da je u posljednje vrijeme dosta neugodnih situacija u kojima se brakovi samo raspadaju, bez obzira na to koja je strana kriva.

Sve je veći broj razvoda, posebno na Balkanu, gdje se usred vašeg braka, iz jednog ili drugog razloga, jednostavno razbija drugi brak. U većini slučajeva to je preljuba, društvene mreže su uvelike pomogle ovom trendu i olakšale su takve stvari na mnogo jednostavniji način. Vraća se kući, briše sve moguće tragove varanja i niko ga nije vidio, sve do jednom.

Niko neće saznati, ali istina izlazi na vidjelo, bilo danas, bilo sutra, uvijek se neke stvari nauče. U tim situacijama imamo stvarno problematične sheme, koje mogu eskalirati u stvarni sukob, pa čak i u fizički, a jedna strana uvijek ostaje povrijeđena i nekako ponižena, ali uvijek se život mora nastaviti.

Jedna od dama koja nema bračnih problema je bivša dama iz pratnje koja navodi da je u životu imala preko 10 000 muškaraca. Da, dobro ste pročitali broj, nanizala ih je poput bobica na privjesak.

Ona dolazi iz Engleske i zove se Gwyneth Montenegro, a odlučila je podijeliti neke stvarno eksplicitne podatke i detalje s javnošću s otoka, te su nam informacije vrlo brzo stigle, a takve informacije nismo mogli dočekati. Popularnom britanskom Daily Mailu rekla je kako seks nije jedini razlog zbog kojeg muškarci varaju.

“Muškarci ne traže ženu sa strane samo iz poznatog razloga, neki su povrijeđeni i traže osvetu, dok se drugi žele jednostavno osjećati poželjnijima, jer kod kuće im nedostaje ona emocionalna strana koju ne dobivaju sa suprugom. Dakle, žene, ako želite da vas suprug ne vara, budite malo bolji s njima”, rekla je Gwyneth Montenegro.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo