Svi znamo da u posljednje vrijeme imamo puno situacija u kojima brakovi jednostavno “raspadaju”, bez obzira na to koja je strana kriva. U većini slučajeva to je preljub, društvene mreže su uvelike pomogle ovom trendu i na taj su način olakšale takve stvari na mnogo jednostavniji i intimniji način. Nitko neće saznati, ali istina izlazi na vidjelo. U tim situacijama imamo stvarno problematične situacije, koje mogu eskalirati u stvarni sukob, a jedna strana uvijek ostaje povrijeđena i na neki način ponižena.

Jedna od dama koja nema bračnih problema je bivša dama iz pratnje koja navodi da je u svom životu imala preko 10 000 muškaraca. Ona dolazi iz Engleske i zove se Gwyneth Montenegro, te je odlučila podijeliti neke stvarno eksplicitne informacije i detalje s javnošću s otoka. Za popularni britanski Daily Mail rekla je da seks nije jedini razlog zbog kojeg muškarci varaju.

“Uvijek postoji ta psihološka strana cijele ove priče. Muškarci ne trče za drugim ženama samo iz poznatog razloga, mada mnoge žene to misle, obmanjuju. Mnogo je razloga zbog kojih muškarci odlučuju varati, a jedan od najčešćih je taj da se osjećaju poželjno. Iako mislimo suprotno, također su prilično slične nama ženama, imaju osjećaje i brižne su, tražeći vezu i bliskost. Ne samo da varaju seks, oni zapravo traže način da se ponovno osjećaju muško.

Ponekad misle da su izgubili seksualnu moć, pa na svaki mogući način pokušavaju ugrabiti nešto izvana ”, rekla je Gwyneth Montenegro u izjavi za Daily Mail.

Preporučujemo
Loading..