Došli su hladniji dani i mnogi su u potrazi za načinima kako dodatno zagrijati sobu u kojoj borave, a sada vam donosimo jedan sjajan trik u nastavku.

Za to vam treba obična aluminijska folija, a to je vrlo jednostavan postupak.

Sve što trebate učiniti je uzeti običnu aluminijsku foliju i staviti je iza radijatora kako bi ona odražavala toplinu i učinila kuću ili stan još toplijim. Ovo je posebno dobar trik za sve one koji zagrijavaju jer mogu smanjiti potrošnju električne energije.

Sve što trebate učiniti je uzeti debeli komad kartona, tako da je dovoljno velik da pokrije cijelu površinu iza radijatora.

Pogledajte ovu sliku na Twitteru

Zatim nekoliko puta dobro zamotajte karton u aluminijsku foliju, a zatim karton stavite tako zamotan direktno iza radijatora (možete ga objesiti i na zid).

Aluminijska folija dobro je poznata po tome što odražava toplinu i svjetlost, pa će vam ovaj stan biti topliji jer na taj način dio energije koju obično trošite na nepotrebno grijanje zida prelazi u stan. Baš kao što toplina stopala pohranjuje foliju u cipele, tako i folija koju stavite iza radijatora čuva toplinu stana.

Najveću korist od toga će iskoristiti ljudi koji nemaju najbolju izolaciju u vanjskim zidovima.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo