Sjećate li se slučajno fotografije koja je nastala prošle sedmice kada je jedan čovjek u Beogradu zalijepio na jedno drvo u parku jednu poruku, gdje je ostavio i svoj broj telefona, a tražio je čovjeka koji mu je ostavio pare za brisače, obzirom da je napravio štetu na njegovom automobilu?

Na kraju cijele te priče ispostavilo se da šteta zapravo nije ni nastala, jer je automobil već od ranije bio ulupan. Danas smo za vas pripremili jednu dosta sličnu priču.

Ali, za razliku od one prve, ova priča ipak ide u kontra smjeru. Jedna gospođa, po ime Ksenija je neko o kome se u gradu priča da je imala aferu sa izvjesnim Jakovom. Ali, ona nije željela ovaj problem rješavati preko društvenih mreža već je odlučila riješiti to u svom rodnom gradu. Ona je tako na nekoliko stubova i oglasnih ploča okačila jednu svoju poruku gdje je objasnila kako ima dobar i skladan brak, da nema nikakve afere i da je to sve šuplja priča.

Sigurni smo da se dotična gospođa htjela samo odbratiti od svih zlih jezika koji su je počeli sve više napadati za nešto, što ona kaže da nije ni uradila. Ona je na ovaj način poslala jasnu poruku da joj se ama baš niko neće i ne može miješati u njen skladan brak, te je odlučno pokazala kako su stubovi njene porodice čvrsti i nepoljuljani, te da bi za svog supruga uradila sve na svijetu. Ona se tako dosjetila jedne genijalne ideje. Nije je previše koštalo novca, ali je zato rezultat itekako isplativ. Šta vi mislite o ovome? Da li je gospođa Ksenija stvarno kriva?