Danas ćemo vam donijeti jednu vrlo bizarnu priču, a najviše će zanimati one koji se bave sadnjom cvijeća, voća i povrća, što je baš u zadnje vrijeme jako aktuelno.

Koliko ste puta u svom životu bili prevareni? Ovdje se misli na situacije kada mislite da ste kupili jedno, a dobijete na kraju nešto sasvim drugo. Danas je internet krcat raznih prevara, pa tako nikada ne možete znati kada ćete baš vi nadrljati.

Ova današnja priča dogodila se u Srbiju, konkretnije u jednom mjestašcetu koje se zove Bogatić. Tamo je jedna mještanka bila dobro nasamarena, te joj uopšte nije bilo dobro kada je shvatila da je prevarena, ali je zato na svoj status dobila more komentara. Ona je, naime, rizikovala te je odlučila da kupi cvijet koji inače može da procvjeta samo jednom u 7 do 10 godina.

Ono što je ovdje svakako najinteresantnije je činjenica da kada taj cvijet i procvate to traje samo 3 dana i to miriše kao trulo meso. Selena Popović je ovom prilikom izjavila kako joj ni sekunde nije žao što je odlučila da naruči sebi ovaj cvijet. Strpljivo je dočakala dan kada će on da procvjeta i imao je miris trulog mesa.

Naime, ona je kupila lukovicu na jednoj pijaci i iskeširala za to 50 eura, a zapravo nije uopšte znala šta kupuje. Tek kada je kasnije na internetu našla i pročitala neke stvari onda se malo pokajala. Ali, kada je dočekala njegov procvat nije požalila ni cent koji je uložila.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.