Novo

ŽENA HODALA KA KAMERI, PA SE OKRENULA I ZAPALILA INTERNET: LJUDI BULJE DOLE I NE VERUJU KOLIKI JE (VIDEO)

U danas za vas kao po navici imamo jednu nevjerovatnu priču. Naime, trenutak od kada su Internet platforme postale popularne svuda u svetu, u stalnoj smo mogućnosti da pročitamo sve i svašta. Na taj način je dovoljno da samo otvorimo neki od naloga na platforma te pročitamo razna dešavanja. Tragedije, životne ispovesti i mnogo toga dostupno nam je na par klikova. Također važno je napomenuti da je svet uznapredovao, jer vam sada sekunda treba da pronađete nešto što vam u tom trenutku trebao. Na Primer vremenska prognoza za koju vjerujemo da nas sve zanima, a danas je možete u bilo koje vreme pročitati, te vidjeti kakvo vrme može da vas očekuje u narednom periodu.

Poznato je i da Internet platforme mnogim javnim ličnostima služe kao promocija, pa na taj način plasiraju ono što oni žele. Međutim, dosta stvari što se plasira i nije baš tako, jer nikad sa sigurnošću ne znate šta se krije iza nečijih vrata. Na taj način je se jedna žena odlučila da pokaže da ono što se plasira i nije uvijek tako, te napravila jednu optičku iluziju koja je mnoge iznenadila.

Naime, lični trener Džordan Edvards se vidi na snimku kako nosi Beli top sa crnim šorcem, gde korača prema kameri, dok stomak djeluje potpuno ravno. Međutim, trenutak kada je se okrenula za 90 stepeni tada je primećeno da je ona ustvari trudna. – Prikrivam svoj trudnički stomak od 35 nedelja. Sve je u uglovima – objasnila je ona na toj društvenoj mreži. Korisnici Instagrama bili su zbunjeni zadivljenim prizorom. – Gledao sam ga nekoliko puta i još uvek ne mogu da verujem – napisao je neko u komentarima. – Ovo je najbolja iluzija stomaka. U početku nisam mogao da primetim – složila se druga osoba.