Prije nego što je donijela konačnu odluku, voditeljica je razmislila o svemu, a činjenica da će za Srnu, Anu i Kostu imati znatno manje vremena, je razlog zašto je promijenila poslovno okruženje.

Jovana Joksimović tako je odlučila ostati u tandemu sa Srđanom Predojevićem na TV Prva u jutarnjem programu. Iako su mnogi očekivali da će ona biti jedna od vodećih osoba na jednom od tri kablovska kanala koje je pokrenuo njezin suprug Željko, ipak je odlučila da neće mijenjati tvrtku u kojoj radi. Prema Kuriru, Jovana je razmišljala o uređivanju i upravljanju novom televizijskom stanicom koja će biti u vlasništvu njenog supruga, ali je iz privatnih razloga odustala.

“Sigurno bi mogla dobro urediti program svojim iskustvom na televiziji, koja traje već skoro 20 godina. To je već učinila i bila je uspješna u tome, samo je jedan dio uređivanja jutarnjeg programa.

Nakon što je Željko odlučio pokrenuti tri televizijska kanala, logično je da se on prvo konzultirao s njom i da je ona bila njegov prvi izbor za čelno mjesto. Dugo su razgovarali o tome i razmatrali sve mogućnosti, donedavno” – kaže izvor blizak voditelju.

Osim trenutnog ugovora koji ima s TV Prva, na njezinu odluku da ostane s Predojevićem u tandemu uticala je i činjenica da joj vođenje jutarnjeg programa ostavlja dovoljno vremena da se posveti svojoj djeci, a njezin se suprug Željko složio s tom odlukom. nije baš volio kakva je situacija.

Izvor: ZB

Preporučujemo
Loading..