Novo

Željko Mitrović PRESEKAO: Evo da li će biti ZADRUGE 6! Čelnik Pinka doneo konačnu odluku!

U današnjem članku vam donosimo novosti koje se odnose na Zadrugu, najgledaniji rijaliti program na našim prostorima. Peta sezona je već uvelike u toku, tacnije i kraj je veoma blizu, pa ćemo tako za manje od mjesec dana saznati ko će biti pobjednik ove sezone, i ko će kući otići bogatiji za 50 hiljada eura. Podsjećanja radi, na samom početku pete sezone, vlasnik Pink televizije i tvorac ovog rijaliti programa Željko Mitrović je rekao da će peta sezona biti ujedno i posljednja.

Njemu tada niko nije vjerovao jer svi su postavljali jedno pitanje, a to je zbog čega bi neko prekidao program koji se toliko gleda i koji donosi toliko novca. U toku rijalitija i sami učesnici nekoliko puta su pričali o šestoj sezoni, a mi vam u nastavku donosimo novosti koje se odnose upravo na to. Napravljena peticija TV Pink koju je za 48 sati potpisalo više od milion i dvjesta hiljada građana, a tom prilikom oglasio se čelnik ove medijske kuće, koji je rekao sljedeće:

“Prošlo je oko 48 sati od raspisivanja naše peticije, čiji je bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rast”, rekao je on, a onda dodao i ovo: “To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5, 7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj.” Ostatak teksta pročitajte ovde.