Novo

ŽELJKO MITROVIĆ OVIM SNIMKOM NAJAVIO HAOS BAKI PRASETU: Smeši mu se od 2 do 12 godina ROBIJE zbog OVOGA! Svi u šoku! (VIDEO)

Prije nekoliko dana svi su bili šokirani kada su poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije započeli medijski rat. Sve je počelo kada je Baka Prase u lajvu isprozivao vlasnika Pinka da mu duguje neke pare. Tako su oni isprozivali jedan drugog i uputili su razne prijetnje i teške riječi.

Sada se Željko oglasio i to povodom brojnih optužbi koje pristižu od strane Bogdana, koji je u nekoliko navrata pokušao javno da udari na Željka i na njegovog sina, pa je čak spomenuo i djevojku koja je prije nekoliko godina nastradala. Tako je Željko na svom Tviteru objavio video snimak uz koji je napisao: “Kad pogledate ovaj video, shvatićete koliko je Baka Prase jedna obična kriminalno-pe*erska debilčina, ali od četvrtka će razumeti da mu se smeši od 2 do 12 godina robije kad ga otvorim po svim kriminalnim aktivnostima! Sa ocem pokojne Andree sam u komunikaciji od prvog dana nesreće”, napisao je on.

Povodom cijele ove situacije oglasio se i otac Bogdana Ilića koji je na cijelu ovu situaciju rekao sljedeće: “Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vredi… Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to – moraš da pobediš”, a onda je svog sina uporedio sa sobom kada je bio mlad i naravno da je stao na stranu svog sina. Također on je svom sinu posvetio pjesmu Pink Flojda “Shine On You Crazy Diamond”, pa otkrio da pod ” Božjom kapom ništa nije slučajno”, kao i da je njegov sin ušao u nemogući poduhvat. Vaša mišljenja?